Vilken resa vi ska göra!

Det är verkligen både kul och spännande att ta klivet över till en av våra tidigare leverantörer. Jag har under de senaste åren jobbat tätt ihop med Northprim och sett hur smartsourcing bidrar med kompetens och flexibilitet och vad det har betytt för DIBs utveckling i raketfart! Att få vara med och skala upp Northprim och hjälpa ännu fler företag på den Nordiska marknaden med smart IT-utveckling ska bli riktigt kul!

Bristen på rätt kompetens blir allt större och nyligen publicerades artiklar på att vi redan 2022 kommer ha ett underskott på 70 000 utvecklare i Sverige. Varför inte jobba smart när möjligheten finns!

Gustaf Bjerne tar steget över till till Northprim AB där han på konsultbasis kommer att agera affärsutvecklare och konsultchef.

Med Northprims koncept Smartshoring har vi tagit hänsyn till både för- och nackdelar med outsourcing och erbjuder en mix av svensk strategi och projektledning med serbisk expertis och spetskompetens. (Det finns en grund till att allt fler globala företag väljer att lägga sin utveckling i Serbien och det är kompetensen)

Northprim AB grundades 2015 och har sedan dess genomfört flertalet större och mindre IT-projekt för en rad kunder. Northprim erbjuder både enskilda utvecklare för kortare projekt såväl som hela team/avdelningar inom både utvecklingsprojekt och IT-förvaltning.