Att hitta rätt kompetens för att kunna skala upp IT utvecklingen är idag en begränsande faktor för många företag i Sverige. När väl rätt person/personer dyker upp så är det ofta flera månader innan ni ser någon affärsnytta och kvalitetskod.
Känner ni igen er?

IT & Telekomföretagens rapport visar på att Sverige kommer att sakna upp mot 70 000 utvecklare de närmaste åren. Detta leder till att många företag inte kan följa sin digitala roadmap utan tvingas att göra stora investeringar i rekrytering. Detta är inte bara en direkt kostnad utan processer som tar lång tid. Vår erfarenhet är att det kan ta upp till 6 månader innan ett nytt team om 3-4 utvecklare är på plats och börjar leverera.
Detta ändrar vi på Northprim!

Vi på Northprim har förfinat vår process för att hitta de bästa utvecklarna och på så sätt kunna hjälpa våra kunder med rätt kompetens, till rätt tid och till rätt pris.
Genom ett fantastiskt HR-tem arbetar vi aktivt med nätverkande, utbildningar, events och löpande intervjuer. Detta gör att vi ofta snabbt och effektivt kan hitta rätt utvecklare eller team just till er.

Hur snabbt kan vi hjälpa er?
Det beror självklart på era behov, teknisk kompetens, storlek på team mm.
Generellt sätt har vi en snabb process och i många fall kan vi ha både enskilda utvecklare och team på plats inom 4-6 veckor.

“One team”
Vi utgår ifrån era behov och skräddarsyr lösningen efter det. Northprim verifierar att de personer vi presenterar för er dels har den tekniska kompetens som krävs men genom vår process säkerställer vi också att utvecklarna passar in i er miljö, visioner och kultur. Allt för att ni ska ha ert eget dedikerade team som smälter in i ert företag.

Kostnadsbild
Här börjar det bli intressant! Ni betalar inget under rekryteringsprocessen utan enbart när våra konsulter faktiskt levererar kod för er. Normalt sätt är våra avtal löpande men vi kan självklart vara flexibla. Med en kostnadsbild som börjar på 250:-/h är Northprim utvecklare eller team kostnadseffektiva gentemot både inhouse team och svenska konsulter.

Långsiktighet
Vår målsättning är alltid att gå in i långa relationer där vi är en stark bidragande faktor till er framgång. Era utvecklare genom Northprim är dedikerade till er och upplevs ofta som ett “inhouse team men remote“. Genom historiskt låg personalomsättning ser vi att många av våra kunder har samma utvecklare idag som de hade när vi inledde samarbetet. Ofta är våra utvecklare “veteraner” då inhouse teamet har bytts ut över tid.

Kundlöfte
Vi är så pass säkra på vår affärsmodell och våra kollegor att vi erbjuder 60-dagar riskfri testperiod där ni när som helst kan avsluta samarbetet.Northprims mål och vision
Tillgodose långsiktiga och tillförlitliga utvecklingsteam som förstår kundens affär och som betraktas närmast som ett eget team

Kanske kan vi hjälpa er att nå er fulla potential?

Boka ett möte med oss för att höra mer!
Eller ring oss direkt på 0707353242