Är Ni i en tillväxtfas och vill accelerera er IT-utveckling? Har Ni utmaningar med att hitta rätt kompetens? Ni är inte ensamma!

Innan pandemin såg den Svenska IT-marknaden ut att sakna 50 000 utvecklare 2022. Efter ett år där digitalisering har varit drivande har behovet av IT-kompetens skjutit i höjden och nu pekar siffror på att närmare 70 000 IT-utvecklare saknas bara i Sverige inom det närmaste året.

Vi på Northprim har specialiserat oss på att hjälpa Nordiska bolag med att accelerera sin IT-utveckling och leverera kvalitetskod i alla lägen. Vi har god tillgång till allt ifrån juniora till väldigt seniora utvecklare i de flesta olika teknologier genom vårt utvecklingskontor i Belgrad.

Hur kan vi hjälpa er?
Det beror självklart på era behov men om vi tittar på merparten av våra kunder idag så ser vi många likheter.

Dedikerade utvecklare eller team
Genom Northprims smartshoring koncept sätter vi upp team som är skräddarsydda efter era behov. Teamen är 100% till ert förfogande men faciliteras av Northprim. Vi har en agil leveransmodell och om ni inte önskar annat kommer vårt/våra team att leverera kvalitetskod i samma anda som era inhouseteam gör.

Handplockade utvecklare till er
Genom vårt nätverk och engagemang inom den Serbiska tech-scenen kan vi på kort tid hitta rätt individer just för er. Northprims gedigna HR-team och rekryteringsprocess gör sitt yttersta för att sätta upp team där samtliga i passar ihop och filosofin är att 1+1=3.

Ett inhouse team remote
Många av våra kunder betraktar Northprims konsulter som sina egna utvecklare där vi delar mål och visioner. Historiskt låg personalomsättning gör att våra konsulter har varit hos en specifik kund över flera år. Samma tidszon, liknande arbetskultur, väldigt bra engelska och vana att jobba med internationella kunder gör att landsgränserna suddas ut. Även om vi inte delar kontor så har vi er kostym på när vi går till jobbet!

Stort eller smått
Även om många av våra nuvarande kunder är långsiktiga och vi är del av deras “core utveckling” så kan Northprim självklart ta oss an ad hoc projekt och hjälpa till med tex nyutvecklingsprojekt eller andra projekt som för att hjälpa er.

Northprim office 04
Det skulle kunna vara ert team!

Fördelar med Northprim

  • Kompetens är det viktigaste för att kunna leverera både på kort och lång sikt. Genom Northprim får ni tillgång till seniora utvecklare med bre erfarenhet och gedigen kunskap.
  • Kvalitet i alla led med Er affärsnytta i fokus.
  • Historiskt låg personalomsättning där våra medarbetare i genomsnitt har varit på samma uppdrag över flera år.
  • Kostnadsbas 55-65% lägre än svenska konsulter. (i många fall mer ekonomiskt än egna anställda)
  • Snabbhet, Ni kan ha ett eget team som levererar affärsnytta inom ett par veckor.
  • Linkande kultur, samma tidszon, feedback vana bra engelska och mycket annat!


Northprims mål och vision
Vi accelererar den digitala transformationen i Svergie
Northprim är era experter som löser alla era digitala utmaningar

Kanske kan vi hjälpa er att nå er fulla potential?

Boka ett möte med oss för att höra mer!